Speciale Edities

Graag brengen we ook 3 speciale edities van de urenregistratie Excel-sheet onder jouw aandacht.

  1. Urenregistratie voor Projecten
  2. Urenregistratie voor Personeel
  3. Urenstaat en Factuur voor Consultants/Adviseurs
  4. Urenstaat en Factuur voor Consultants/Adviseurs met urenregister

1. Urenregistratie voor Projecten

Als je veel tijd kwijt bent met het bijhouden van alle uren van jouw personeel en hun projecten dan is Urenregistratie in Excel – Projecten dé oplossing voor jou. Dit pakket is speciaal geschreven voor ondernemers die veel projectmatig werken. Denk bijvoorbeeld aan software ontwikkelaars of consultants.

Als je enige basiskennis van Excel hebt kun je prima werken met Urenregistratie in Excel – Projecten. Je hoeft geen formules te maken.

Urenregistratie in Excel – Projecten is een Excel-sheet, waarmee je op eenvoudige wijze de uren van jouw personeel registreert en verantwoordt. Je registreert de gewerkte uren van al jouw medewerkers, klanten en projecten in één sheet. Het programma genereert automatisch urenkaarten per medewerker, een maandrapportage per medewerker, een maandrapportage per project en een overzichtelijk personeelsrapport met al jouw medewerkers.

BEKIJKDEZETEMPLATESNU

Projectkaart

Projectrapport

2. Urenregistratie voor Personeel

Bespaar tijd en verwerk eenvoudig alle uren voor jouw horeca- en winkelpersoneel.

Als je veel tijd kwijt bent met het bijhouden van alle uren van jouw personeel dan is Urenregistratie in Excel – Personeel dé oplossing voor u. Dit pakket is speciaal geschreven voor ondernemers die werken met parttimers en oproepkrachten die per uur betaald worden. Denk bijvoorbeeld aan de horeca of detailhandel.

Als je enige basiskennis van Excel hebt kun je prima werken met Urenregistratie in Excel – Personeel. Je hoeft geen formules te maken.

Urenregistratie in Excel – Personeel is een Excel-sheet, waarmee u op eenvoudige wijze de uren van uw personeel registreert en verantwoordt. U registreert de gewerkte uren, opgenomen vakantie-uren en ziekte-uren van al uw werknemers in één sheet. Het programma genereert automatisch urenkaarten per medewerker, een maandrapportage per medewerker en een overzichtelijk personeelsrapport met al uw medewerkers.

BEKIJKDEZETEMPLATESNU

Bekijk deze instructievideo voor de werking van de template

Urenkaart personeel

Maandrapport personeel

 

3. Urenstaat en Factuur voor Consultants/Adviseurs

Werk je als consultant voor een of enkele opdrachtgevers dan heb je misschien alleen maar behoefte aan het registreren van jouw gewerkte uren, gereden kilometers en declarabele kosten.

Dan is deze sheet speciaal voor jou gemaakt. Vul je uren, kilometers en kosten in en jouw factuur is direct klaar.

Factuur voor consultants Urenstaat voor consultants en adviseurs

BEKIJK DEZE TEMPLATE NU

4. Urenstaat en Factuur voor Consultants/Adviseurs met urenregister

Met deze versie registreer je jouw gewerkte uren, gereden kilometers en gemaakte kosten in een apart register. De volledige historie wordt bewaard. Facturen en urenstaten worden automatisch gemaakt op basis van dit verkoopregister. Op die manier kun je dus ook snel en eenvoudig een specificatie uitdraaien van de gewerkte uren voor jouw klant. Superhandig dus!

ufr-Device-Mock-up-Pack-3-1200x630 ufr-3Screens(960x512)

BEKIJK DEZE TEMPLATE NU

Nog een gratis spreadsheet?